halsojobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

Vaxholms äldreboende består av tre hus, på Cyrillus bor 27 brukare som i huvudsak har somatisk sjukdom, på Framnäshagen bor 16 brukare med kognitiv sjukdom samt på Borgmästaregården bor 40 brukare med någon form av kognitiv sjukdom.

Du erbjuds arbete i en grupp med högt i tak, arbetsglädje - där du blir både sedd och hörd.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för att arbeta inom äldreomsorgen och som är genuint intresserad av att arbeta med att kombinera en god och säker hälso- och sjukvård och skapandet av en meningsfull dag för dem som vi finns till för på Vaxholms äldreboende.

Vi söker dig som tillsammans med kollegor och ledning vill vara med och driva och utveckla verksamheten på Vaxholms äldreboende. Det är meriterande om du tidigare har haft någon form av ledarroll och/eller personalansvar.

Du är stöd till medarbetarna i det vardagliga arbetet och i deras arbetssätt. Du håller både motiverande och konfliktlösande samtal, är delaktig i personalens semesterplanering, utbildningar etc.

Vi erbjuder dig ett ansvarfullt och självständigt uppdrag med möjligheter till egen utveckling i en positiv och prestigelös organisation.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska.
Du ska ha kunskaper kring arbetet med äldre personer i behov av hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ser att närståendestöd är en naturlig del av ditt dagliga arbete. Vidareutbildning i Äldres Hälsa, Distriktssköterskeutbildning, Silviacertifiering etc. är meriterande.
Du kanske även har gått en utbildning inom närståendestöd?

Du är en naturlig ledare för både omvårdnadsarbetet och implementeringen och kollen på att vi följer rådande lagar och regler på avdelningen.

Du behöver ha förmåga att göra prioriteringar under din arbetsdag och samtidigt ha ett professionellt bemötande. Du ser det som självklart att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta i team med olika professioner. Du har goda kunskaper i svenska, såväl muntlig som skriftlig kommunikation.

Du erbjuds bra anställningsförmåner utifrån vårt kollektivavtal friskvårdsbidrag, hälsoaktiviteter, förmånscykel, möjlighet till semesterväxling med mera.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons. Vi tar inte emot din ansökan på annat sätt.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Sjuksköterska/enhetschef Vaxholms äldreboende

Företag Vaxholms stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb