halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som antingen är utbildad IVA-sjuksköterska eller är sjuksköterska med erfarenhet från post-op eller annan intensivvård för ett uppdrag på en högspecifik kirurgisk postoperativ avdelning i södra Stockholm. Uppdraget finns från omgående och hela hösten och gäller både dag, kväll natt och helg.För det här uppdraget behöver du ha erfarenhet av trakeostomi, CPAP, noradrenalindropp, EDA, artärkateter och blodgas.Uppdraget finns från omgående och fortsatt året ut med stor chans till förlängning. Vi ser till att du får relevant inskolning.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska/ IVA- sjuksköterska på enintermediärvårdsavdelning. Du kommer att vårda 1-2 patienter beroende på vårdtyngd. Patienterna på avdelningen har ständig respiratorisk ochcirkulatorisk övervakning och ofta används potenta läkemedel men det är inte en renodlad intensivvårdsavdelning.

DIN PROFIL
Legitimerad IVA- sjuksköterska med två års dokumenterad arbetslivserfarenhet eller sjuksköterska med relevant erfarenhet för uppdraget.Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska tal och skrift.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska eller IVA-SSK e till intermediär postopavdelning

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Dela detta jobb