halsojobb.se

Sjuksköterska/Distriktssköterska, timvikarie

Företag Arjeplogs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Sjuksköterska/Distriktssköterska, timvikarie

Arjeplog Sveriges största fjällnära skärgård.

Bara tre timmar från Stockholm beläget vid Hornavan i Lappland ligger Arjeplog, en kommun med cirka 2 900 invånare. Här lever vi ett praktiskt enkelt liv med närhet till jobb, service och affärer. Vår förskola och skola håller hög klass och en vild natur med 8 727 sjöar erbjuder ett friluftsliv som aldrig är mer än några få steg bort. Kommunen har en internationell prägel, en välkomnande befolkning och ljus från snö, midnattssol och norrsken. Som arbetsgivare erbjuder kommunen dig, förutom trevligt arbetslag, kostnadsfri tillgång till sim- och motionshall samt en timmes friskvård per vecka på arbetstid. Arjeplog/Àrjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen.
Läs mer på vår hemsida: www.arjeplog.se

Arjeplogs kommun söker sjuksköterska för timvikariat

Arbetsbeskrivning:
I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom särskilt boende. I detta ingår bland annat att planera och leda omvårdnadsarbetet, handleda, instruera och delegera omsorgspersonalen. Teamarbete med övriga professioner
Arjeplogs kommun har ansvar för hemsjukvården och hembesök från 18 år vilket innebär att även arbete där kan förekomma. Viss beredskap och helgtjänst ingår i tjänsten.
Du kommer att ingå i kommunens hälso- och sjukvårdsenhet som förutom sjuksköterskor omfattar arbetsterapeuter och sjukgymnast.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska gärna med VUB Distrikt alt Äldrevård. Meriterande är erfarenhet från arbete inom hemsjukvård och äldreomsorg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Varaktighet, timmar vid behov.

Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Dela detta jobb

Sjuksköterska/Distriktssköterska, timvikarie

Arjeplogs kommun