halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska/distriktssköterska semestervikarier

Ansök nu

Sjuksköterska/distriktssköterska semestervikarier

Socialförvaltningen, Hemvård, Sjuksköterskor

Sjuksköterska/distriktssköterska – semestervikarier

För dig som uppskattar en arbetsmiljö präglad av glädje och ett stort engagemang så söker vi semestervikarier till särskilt boende, ordinärt boende och funktionsstöd. Vi erbjuder dig som ny sjuksköterska möjligheten att lära och utvecklas i ditt nya yrke.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill göra skillnad för människor i din närhet men som också gillar att samarbeta med olika yrkesgrupper. Som sjuksköterska är arbetsuppgifterna varierande och innehåller bland annat såromläggningar, injektioner och provtagningar. I rollen ingår även att handleda vårdpersonal, individer och deras anhöriga.

Kvalifikationer
För att arbeta som semestervikarie hos oss behöver du vara legitimerad sjuksköterska och/eller distriktssköterska. Även du som beräknas få din leg som sjuksköterska i juni eller har en legitimation på väg är välkommen att söka.
Vi kommer att göra vårt bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt semestervikariat hos oss genom att erbjuda introduktion, bredvidgång och en mentor.

Är du nyfiken på jobbet så är du välkommen att kontakta enhetscheferna

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Jämställdhet och mångfald
Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande. Vi är övertygade om att mångfald ger mervärde och eftersträvar att återspegla den mångfald som finns i samhället.

Ett hållbart arbetsliv
Olofströms kommun har ett hälsofrämjande förhållningssätt, det vill säga att vi lägger tyngdpunkten på möjligheterna, det friska och det som fungerar bra. Det hälsofrämjande förhållningssättet genomsyrar både ledarskap och medarbetarkap där arbetsklimatet uppmuntrar en kommunikation som är öppen och tydlig.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.    

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform

     

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningsform

 

Heltid/Deltid

Antal lediga befattningar

 

1

Sysselsättningsgrad

 

100%

Ort

 

Olofström

Land

 

Sverige

Referensnummer

 

2021/152

Kontakt

 

Maria Theandersson, 0454-93085
Monica Kalanidou, 0454-93082

Facklig företrädare

 

Mona Hoff Vårdförbundet, 0454-93000 vx
Michaela Grahovar Korner, 0454-93000 vx

Publicerat

 

2021-12-13

Sista ansökningsdag

 

2022-01-31

Dela detta jobb

Sjuksköterska/distriktssköterska semestervikarier

Olofströms kommun - Socialförvaltningen