halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska/distriktssköterska på Näsby Parks Husläkarmottagning

Företag Prima Vård AB
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sjuksköterska/distriktssköterska på Näsby Parks Husläkarmottagning

Näsby Parks Husläkarmottagning i Täby söker en yterligare sjuksköterska/ distriktssköterska.

Hos oss har du nu möjlighet till en varierad tjänst där du arbetar med både mottagningsarbete och hemsjukvård. Vi vill att du är med och påverkar arbetets innehåll och upplägg - för oss är det viktigt att du trivs i ditt arbete!

Dina arbetsuppgifter:

På mottagningen kommer du att arbeta med vårt team av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer/psykoterapeuter och läkare. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, såsom mottagningsarbete, telefonrådgivning, triage, vaccinationer mm. Vi arbetar både med fysisk vård och digitala besök. Arbetet kring hemsjukvården är fördelat på sköterskorna/ distriktssköterkorna som gemensamt ansvarar för mottagningens inskrivna hemsjukvårdspatienter tillsammans med patientansvarig läkare. Som stöd finns undersköterskor som utför enklare omvårdnadsåtgärder hos patienten.

Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/ distriktssköterska med stort intresse för primärvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård och hemsjukvård.

För att passa i rollen är det viktigt att du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och kan ta egna initiativ gällande både ditt omvårdnadsansvar för patienter och för verksamheten. Du behöver vara duktig på att prioritera, organisera och har en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande. 

Körkort är ett krav då vi använder bil i tjänsten.  

Vi erbjuder dig: 

En stabil arbetsplats med höga ambitioner. Våra värdeord; empatisk, engagerad och kompetent beskriver kulturen vi vill ha i vår härliga arbetsgrupp. Vi är måna varandra, verksamheten och våra patienter. Hos oss har alla möjlighet att löpande påverka, förändra och förbättra. Det är högt i tak och korta beslutsvägar. 

Du har möjlighet att vara med och påverka tjänstens upplägg. Det finns viss flexibilitet kring arbetstider mm. Du har goda utvecklingsmöjligheter. Eftersom vi är en del av Prima Vård har du utvecklingsmöjligheter inom hela koncernen.

Anställning och ansökan:

Tjänstgöringsgrad: heltid eller deltid (75-100%). Tillträde enligt överenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte att visa intresse redan nu! 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Maria Palmgren, e-post: maria.palmgren@nasbyparkshlm.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Om Näsby Parks Husläkarmottagning: 

Här finns allt under samma tak. Vi har specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykoterapeuter, psykologer och undersköterskor. Mottagningen har ca 8500 listade patienter. Vårt gemensamma mål är att med engagemang, empati och kompetens kunna erbjuda en god och nära vård till alla patienter och kunna vara en trevlig arbetsplats för alla fina medarbetare. 
Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter. 

Näsby Parks Husläkarmottagning är en del av Prima Vård. 

Dela detta jobb

Sjuksköterska/distriktssköterska på Näsby Parks Husläkarmottagning

Prima Vård AB