halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Fältgatan 75 är ett litet boende med 24 platser för brukare med demenssjukdom. Vi finns i Visby med en stor trädgård och trivsamt arbetsklimat.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom äldreomsorgen har du förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning även en viktig roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen samt en nära kommunikation med anhöriga.
Du deltar i utvecklingsarbete i nära samarbete med enhetschef och den övriga personalen samt arbetar med kvalitetssäkring inom bland annat de nationella kvalitetsregistren.

Vi utvecklar vårat palliativa arbete och det är meriterande om du är förtrogen med den palliativa vårdfilosofin.

Du kommer att tillhöra ett team med sjuksköterskor i Visby och Roma. I din tjänst ingår tjänstgöring var fjärde vecka och det kan innebära att du arbetar på ett av boendena i teamet på helgen.

Kvalifikationskrav

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med demensvård och BPSD.

Som person är du lyhörd, empatisk och tydlig i din kommunikation.

Du har lätt att samarbeta med andra, är självgående, trygg och säker i din yrkesroll. Det är ett plus i kanten om du tycker om att röra på dig då det ingår att till viss del vara behjälplig sina kollegor på andra boenden.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Du har god datorvana och kan hantera olika system.

Körkort erfordras.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Anneli Malmqvist
Enhetschef
0498-204350

Susanne Mattsson
Tf Enhetschef
0498-204510

Lotta Albers
Facklig representant, Vårdförbundet
0498-268745

Logga

Sjuksköterska demensboende

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb