halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska dagtidstjänst till provtagningscentralen i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Sjuksköterska dagtidstjänst till provtagningscentralen i Solna

Är du sjuksköterska med intresse för patientarbete och provtagning inom laboratoriemedicin? Karolinska Universitetslaboratoriet och funktionsområdet laboratorier för närvård och preanalys (LNP) söker nu en ny medarbetare för fast anställning till provtagningscentralen i Solna!

Vi erbjuder

Du erbjuds trevliga arbetskamrater och personlig utveckling. LNP driver även ett hälsoprojekt för att våra medarbetare ska kunna ta hand om sig själva och varandra. Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal. 

Som anställd får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder. Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset.

Om tjänsten

LNP finns på cirka 45 platser runt om i region Stockholm där vi bedriver laboratorier i primärvården och provtagningscentraler på Danderyd och Karolinska sjukhuset i Huddinge och Solna. Vi har även en stor del i det preanalytiska förfarandet av prover.

Som sjuksköterska hos oss driver du dels en egen liten mottagning tillsammans med en kollega som planerar, bokar och genomför glukosbelastningar och iohexolbelastningar. Den andra delen av tjänsten består av venös- och kapillär provtagning på vuxna och barn som kommer på dropp-in till provtagningscentralen.

Annonsen avser en tillsvidareanställning. Arbetet är förlagt vardagar, dagtid.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

  • Är trygg, stabil och har självinsikt.  Du ser relationer i sina rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

  • Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.

  • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Därtill värdesätter vi din förmåga att sätta dig in i både patientens, kundens och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande:

  • Erfarenhet av barnprovtagning.

  • Erfarenhet mottagningsarbete.

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska dagtidstjänst till provtagningscentralen i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset