halsojobb.se

-->

Sjuksköterska dagtid till onkologisk behandlingsavdelning i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Sjuksköterska dagtid till onkologisk behandlingsavdelning i Solna

 

”Jag visste inte vad jag hade sagt ja till när jag fick jobbet! Jag gick in till chefen efter någon vecka och skulle säga upp mig för att det kändes som att jag inte kunde någonting. Chefen bad mig vänta en månad innan jag bestämde mig. Nu har det gått 11 år och jag vill aldrig sluta jobba här!”

– Shila, sjuksköterska

Om Medicinsk Behandlingsavdelning
Här vårdar vi patienter under onkologisk behandling med cancer i bäckenområdet. Vi tar emot patienter som vårdas mot cancer inom gynekologi, urologi samt nederdelen av buken. Patienter vårdas dagtid och får behandling mot cancer i form av cytostatika eller annan medicinsk behandling.

”Vi är en arbetsgrupp som består av sjuksköterskor samt en undersköterska. Vi är öppna och ärliga mot varandra och har stor fokus på gemenskap. Vi respekterar varandra och uppskattar en öppen kommunikation där ingen fråga är för konstig. Hellre att man frågar en gång för mycket.”

– Shila, sjuksköterska

Rollen som sjuksköterska
Många av våra patienter besöker oss under lång tid. Vid behandlingsstart tilldelas patienten en patientansvarig sjuksköterska som följer samma patient under hela behandlingsperioden. Syftet med detta är för att skapa trygghet och underlätta för både patienten och dig som sjuksköterska. Som sjuksköterska på en medicinsk behandlingsavdelning administrerar du cytostatika och antikroppsbehandling.

Under en vanlig dag tar du hand om ca fem patienter och ett besök som kan vara mellan en till åtta timmar. I din roll som sjuksköterska informerar du patient och anhörig om cytostatikabehandlingen och du har även kontinuerlig uppföljning och dialog vid besöken.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet som sjuksköterska. Det är extra meriterande om du har en specialistutbildning inom onkologi.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Yrkeslegitimation  
 
 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
 
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 
 
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska dagtid till onkologisk behandlingsavdelning i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset