halsojobb.se

logga

Sjuksköterska dagtid till Katrineholm!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-11-03

Ansök nu

Sjuksköterska dagtid till Katrineholm!

OM UPPDRAGET
Är du erfaren sjuksköterska och vill jobba dagtid i Katrineholm?

Nu söker vi dig som är  Distriktsköterska alternativt sjuksköterska med primärvårdserfarenhet och som vill ta ett uppdrag på vårdcentral i Katrineholm  Arbetstiderna är 08-17 måndag- fredag.

Uppdraget sträcker sig från omgående året ut- Efter uppdraget slut finns chans till förlänging eller möjlighet till att välja nya spännande uppdrag. 
I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet

Behov finns under dag och kvällspass.

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning med inriktning Hjärt- och medicinavdeln.
 
DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet samt erfarenhet av primärvård alt Dsk.För att passa i rollen som konsultsjuksköterska krävs det att du är trygg i din yrkesroll och har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper samt trivs med att vara en del av ett team.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska dagtid till Katrineholm!

Centric Care AB