halsojobb.se

Sjuksköterska, dag med helg, till Ekhöjden

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-13

Ansök nu

Sjuksköterska, dag med helg, till Ekhöjden

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Förenade Care Ekhöjden på uppdrag av Sundbybergs Stad. Boendet erbjuder 78 lägenheter till personer med demenssjukdom och personer med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet ligger ca 2 km från Sundbybergs centrum, mitt emot Solvalla i ett naturskönt område. 

Personalteamet består av omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratörer, vaktmästare, arbetsterapeut, fysioterapeut samt sjuksköterskor. Ansvarig för verksamheten är verksamhetschef tillsammans med biträdande verksamhetschef.
vi inbjuder dig som är sjuksköterska med stort intresse för äldreomsorgen att blir vårt nästa kollega till Ekhöjden vård- och omsorgsboende
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska ansvarar du för att säkerställa en god hälso- och sjukvård för de som bor på enheten. Du har omvårdnadsansvar för en antal boende, men i teamet hjälper vi varandra med det dagliga arbetet på hela boendet. Tillsammans med teamet ska du planera, organisera och följa upp omvårdnadsarbetet utifrån individens behov.

Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner. Du ansvarar för att samordna och genomföra vårdplaneringar, enhetsmöte och team-möten.
Dokumentation sker i treserva utifrån ICF. Vi arbetar även med kvalitetsregister såsom Senior alert, BPSD och Svenskt palliativregister.

Kvalifikationer
Svensk Legitimerad sjuksköterska med vana att dokumentera och med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Specialistkompetens som t.ex. Silviasjuksköterska, demens, geriatrik, förskrivningsrätt är meriterande.

Personliga egenskaper 
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. 
Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som hög social kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Krav 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

Antal lediga platser


Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är på 100 %, tillsvidareanställning, arbetstid mellan 7- 17, med en helg på fem veckor. 

Du som är intresserad  av att jobba som tim-sjuksköterska är också välkommen med en ansökan.

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.

Lön
Kollektivavtal finns. 

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson
Marie Kwami
verksamhetschef
Telefon: 072-854 39 09
E-post: mariek@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
2020-11-03
Ansökningar behandlas löpande.

Dela detta jobb

Sjuksköterska, dag med helg, till Ekhöjden

Förenade Care AB