halsojobb.se

logga

Sjuksköterska cancerkirurgi Stockholm

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-10-23

Ansök nu

Sjuksköterska cancerkirurgi Stockholm

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är Legitimerad Sjuksköterska med några års erfarenhet från arbete på kirurgisk slutenvårdsavdelning. Vi har behov av din kompetens till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska i Stockholm. Uppdraget innebär arbete som sjuksköterska på en slutenvårdsavdelning med inriktning cancerkirurgi inom området endokrin sarkom. På avdelningen vårdas patienter som genomgår operationer i bröst, thyreoidea och endorkina tumörer samt mjukdelssarkomkirurgi. Avdelningen har även onkologisk vård utifrån bröst, thyreoidea och endokrina tumörer samt sarkom. 

Som sjuksköterska på avdelningen kommer du att ha sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på kirurgisk vårdavdelning. I arbetet ingår bland annat att lämna och hämta på operation, pre- och postoperativa kontroller, EDA-kontroller, såromläggningar och stomier. Även sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för onkologisk vårdavdelning kommer finnas. Cytostatika ges på avdelningen.
 
Vi söker dig som kan jobba under perioden oktober till decemeber 2021 med goda chanser till förlängning. Efter avslutat uppdrag finns möjlighet att boka fler spännande uppdrag i Stockholm. Det finns möjlighet att jobba dag, kväll och natt, vardag samt helg. 
 
DIN PROFIL
För att vara aktuell för det är uppdraget krävs minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som Legitimerad Sjuksköterska inom slutenvård. Vana av att arbeta med EDA är ett krav. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete med kirurgisk slutenvård, cytostatika och trakestomier. 
 
OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska cancerkirurgi Stockholm

Centric Care AB