halsojobb.se

Sjuksköterska /barnmorska, vikariat på Gyn avd 14

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-14

Ansök nu

Sjuksköterska /barnmorska, vikariat på Gyn avd 14

Kvinnokliniken vid Danderyds sjukhus bedriver obstetrisk och gynekologisk verksamhet. Med ca 6500 förlossningar per år har vi en av landets största förlossningsavdelningar. Obstetriska slutenvården består i huvudsak av BB-vård och antenatalvård och öppenvården av mödrahälsovård, BB-mottagning och specialist-MVC. Den gynekologiska verksamheten har en inriktning mot benign gynekologisk kirurgi. Gynekologisk öppenvård bedriv i form av mottagning samt medicinsk och kirurgisk dagvårdsverksamhet.
Nu rekryterar vi personal till vår vårdavdelning 14.
 
Vi söker dig som är sjuksköterska eller barnmorska och vill bli vår nya arbetskollega.
 Vi kan erbjuda vikariat (för arbetskamrater som ska vidareutbilda sig eller gå på föräldraledighet). Du kommer få arbeta i en trivsam miljö med engagerade och trevliga arbetskamrater och med omväxlande arbetsuppgifter.
 
Avdelning 14 är en gynekolog/ kirurgisk vårdavdelning som är uppdelad i en elektiv veckoavdelning och en akut del som fungerar dygnet runt.  Som personal arbetar du på bägge avdelningarna. Rotation till Gynakuten kan komma att bli aktuellt som en del i kompetensutvecklingen.
 
Arbetstider och anställningsform:
Vi tillämpar önskeschema, individuell schemaplanering, 38:15 tim/v med helgtjänstgöring 2 helger av 5 (5 helgpass /5 veckor )
Heltid, vikariat minst 1 år
 
Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Legitimerad sjuksköterska alt. barnmorska.
Vi söker dig som är lösningsorienterad och tycker om när det är fart /fläkt emellanåt. Vi ser gärna att du är flexibel och har ett öppet bemötande och mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Välkommen in med din ansökan. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Dela detta jobb

Sjuksköterska /barnmorska, vikariat på Gyn avd 14

Danderyds Sjukhus AB