halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Våga ta steget och flytta till Gotland!
Avdelningen för Obsteterik och Gynekologi består av Förlossning, BB och Gynavdelning, där vi arbetar utifrån ett hälsosamt schema.
Du som personal är viktigt, varför vi gärna sätter Dig i centrum så att Du kan sätta patienten i centrum. Vi strävar efter ett gott arbetsklimat och högt i tak med personlig utveckling och öppenhet som mål.

Arbetsuppgifter

Du som legitimerad sjuksköterska, kommer att arbeta på vår gynavdelning, i 2-skift, där vi vårdar gynekologiska patienter och kirurgiska bröst patienter pre- och postoperativt. Ibland även andra patientkategorier. Du kommer att arbeta i team med en undersköterska på avdelningen och även vara med och utveckla ett tätt samarbete med gynmottagning did behov, kanske även vara behjälplig med viss BB-vård.
Är du legitimerad barnmorska kommer du att arbeta över hela området.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är ny i rollen som sjuksköterska/barnmorska eller dig som redan är trygg i din yrkesroll men som vill utvecklas. Är du sjuksköterska med planer på att studera vidare till barnmorska är detta en utmärkt början för dig.
Du har ett lyhört och ödmjukt tillmötesgående och gärna erfarenhet från arbete inom kvinnosjukvård. Du trivs med att samverka runt patienten och har en god förmåga att samarbeta både internt och över gränser mot andra enheter. Vidare värdesätter vi ett genuint intresse för att arbeta med kvinnohälsa och kvinnosjukvård och att du visar ett engagemang för att vidareutveckla området. Är du dessutom positiv och nyfiken på förändring tror vi att du kan vara en av våra nya kollegor.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Anna Hörsne-Malmborg
Enhetschef förlossning/BB och gynavdelning
0498-264838

Ann Samuelsson
Facklig representant, Barnmorska
0498-268222

Logga

Sjuksköterska/­barnmorska

Ansök nu

Dela detta jobb