halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska/barn- diabetessjuksköterska till Barnmottagningen, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-28

Ansök nu

Sjuksköterska/barn- diabetessjuksköterska till Barnmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett roligt och intressant arbete där vi tillsammans sätter barn och familj i centrum!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Barn- och Ungdomsmedicinskmottagning i Sundsvall är indelad i planerade medicinska mottagningar, medicinsk akutmottagning, dagvård och telefonrådgivning. Den planerade verksamheten består av både läkar- och sjuksköterskebesök med provtagningar och olika medicinska behandlingar. Till akutverksamheten kommer barn och ungdomar med olika akuta tillstånd såsom lättare infektioner till mer omfattande medicinska åkommor.

Nu söker vi en sjuksköterska/barn- diabetessjuksköterska till vår verksamhet för tillsvidareanställning, med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska/barn- diabetessjuksköterska med erfarenhet och/eller intresse för diabetes och barnsjukvård för arbete på barn och ungdomsmedicinsk mottagning. Du kommer att få möjlighet att träffa patienter i åldrarna 0-18 år samt ha ett nära samarbete med läkare och övrig vårdpersonal. Vi arbetar både med fysiska besök och med digitala lösningar som video. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer god kvalitet och omvårdnad. Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där du får möjligheten att arbeta 50% med sjuksköterskeledd diabetesmottagning och 50% i den övriga verksamheten med akutmottagning, provtagning och telefonrådgivning.
I den sjuksköterskeledda mottagningen inom området diabetes kommer du ha självständiga eller teambaserade besök med barn/unga och deras familjer med utbildning, uppföljningar, och årskontroller. Du kommer att ha stöd i mottagningens diabetesteam som består av läkare, dietist och kurator.

Vi är en trivsam arbetsplats som tillsammans jobbar för en bra arbetsmiljö med gott kamratskap och en hjälpsam inställning till varandra. Hos oss ska det vara både roligt och lärorikt att arbeta!

Kvalifikationer

Vi söker dig som antingen är utbildad sjuksköterska eller dig som är utbildad barn-diabetessjuksköterska med ett intresse av diabetesvård. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet inom området, men det viktigaste är att du har ett intresse för diabetes samt känner ett stort engagemang för barn och ungdomar. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Som person ser vi att du är ansvarstagande, trygg och noga med att alltid hålla en hög kvalitet i ditt arbete. Du värdesätter gott bemötande och vi ser att du har god samarbetsförmåga och drivkraft samt förmåga att bygga förtroendefulla relationer med patienter, medarbetare och andra samarbetspartners. Du har också förmåga att arbeta flexibelt efter varierande behov.

Tycker du detta stämmer på dig så är du välkommen med din ansökan eller ringa oss för mer information.
Vi ser framemot att få en ny arbetskamrat!

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att efterfrågas.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Sjuksköterska/barn- diabetessjuksköterska till Barnmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland