halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

På avdelning A4 AIM vårdas patienter med internmedicinska sjukdomar som diabetes, njur-, lever och mag-tarmsjukdomar.

Vi har 12 vårdplatser. Nattetid bemannar vi vår avdelning med en sjuksköterska och två undersköterskor. Som sjuksköterska har du huvudansvaret för avdelningens alla patienter, du samarbetar med kvalificerade och engagerade undersköterskor som utför huvuddelen av den basala omvårdnaden och många av de kontroller och provtagningar som regelbundet sker. Du kommer som sjuksköterska att kunna lägga din tid på ffa läkemedelsadministrering, bedömningar, kontakter med jourläkare, akuta insatser och att vara ett stöd och en resurs för undersköterskorna. Vi samarbetar även med vår grannavdelning A4 Stroke.

Som sjuksköterska på avd AIM har du ett varierat och ansvarsfullt arbete. Ibland behöver du agera snabbt och ibland är det någon patient eller anhörig som behöver ägnas mer tid.

Du får jobba i ett litet sammansvetsat team och behöver kunna ta eget ansvar och fatta beslut och även samarbeta i ett team.

Avdelningen har återkommande internutbildningar med våra överläkare och övriga professioner som vi samarbetar med. Du deltar naturligtvis i dessa, när möjlighet finns, för din egen och vår avdelnings utvecklings skull.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom yrket och intresse av internmedicinsk vård. Har du erfarenhet av nattjänstgöring är det en merit.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Anna Åborg Gustafsson
Enhetschef avd A4 AIM
0498-204928

Logga

Sjuksköterska allmän internmedicin, natt

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Dela detta jobb