halsojobb.se

om en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Stuxgården är ett boende med 36 platser varav 24 är demensboende och 12 särskildaboendeplatser.
Boendet är vackert beläget i Fårösund med ändamålsenliga lokaler och trivsamt arbetsklimat.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom äldreomsorgen, har du förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning även en viktig roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen samt en nära kommunikation med anhöriga.

Du deltar i vårt utvecklingsarbete tillsammans med enhetschef och övrig personal samt arbetar med kvalitetssäkring inom bland annat de nationella kvalitetsregistren.
Du ansvarar också för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten.

Verksamheten arbetar enligt den palliativa vårdfilosofin, det ses även som meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen eller annan verksamhet med denna inriktning.

Vi på Norra Gotland har ett nära teamarbete, kollegialt utbyte, tillsammans med Kilåkerns äldreboende i Slite, där du kommer att ingå och tjänstgöra en helg per månad samt vid behov.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen/eller har en specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot äldre eller motsvarande.

Du som person är lyhörd, empatisk och tydlig i din kommunikation.
Du har lätt för att samarbeta med andra, är självgående, trygg och säker i din yrkesroll. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Du har god datorvana och behärskar officepaketet väl.

B-körkort är ett krav.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

Sjuksköterska äldreomsorg, särskilt boende

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Dela detta jobb