halsojobb.se

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik Albrektsvägen 153

Ort
Utgår

2021-05-13

Ansök nu

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik Albrektsvägen 153

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett flertal och sysselsätter omkring 2600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens äldreboende.

Vi söker nu en leg. sjuksköterska till vår verksamhet Albrektsvägen 153 Norrköping.
Albrektsvägen 153 är ett äldreboende med 80 lägenheter beläget i utkanten av centrala Norrköping. De 80 lägenheterna är fördelade på 4 våningar, varav 2 st med inriktning demens med 10 lägenheter per avdelning vilket skapar en lugn och trygg boendemiljö. Vi söker dig som är sjuksköterska, gärna med ett par års erfarenhet av äldreomsorg och som vill vara med oss att kvalitetssäkra och utveckla äldrevården samt demensvården tillsammans med oss. Som sjuksköterska på Albrektsvägen 153 arbetar du tillsammans med kollegor på enheten. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef, ledning och arbetslag. Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Arbetstid/Varaktighet 85 % eller enligt överenskommelse med tjänstgöring, dagtid, enstaka kvällar samt 3 helgdagar på 14 veckor. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträde efter överenskommelse. Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. Intervjuer kommer ske fortlöpande. Lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan och hoppas just du vill bli en av oss!

Kontaktperson:
Sussi Lindell-Salmikangas, Biträdande verksamhetschef
susanne.lindell@ansvarochomsorg.se

Marzenna Stenström, Verksamhetschef
Marzenna.stenstrom@ansvarochomsorg.se

Om anställningen:
Lönetyp: Fast månadslön
Anställningsvillkor: Deltid, fast anställning tills vidare

Dela detta jobb

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik Albrektsvägen 153

A&O Ansvar och Omsorg