halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Är du en erfaren sjuksköterska som längtar efter nya utmaningar inom akutgeriatrikens breda spektrum av tillstånd och sjukdomar? Vill du jobba tvåskift dag och kväll, med stor möjlighet att påverka ditt eget schema?  Då ska du höra av dig till oss! Nu söker vi sjuksköterskor till flera uppdrag från omgående till och med årsskiftet på geriatriska avdelningar i  Stockholm. Några av dem är fortfarande Covid-avdelningar medan andra är rena geritarikpatienter. Var vill du jobba?
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en geriatrisk vårdavdelning. Det är viktigt att du trivs och är trygg i din yrkesroll, och tycker om att samarbeta med dina kollegor för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård för dina patienter. I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdinrättningar, och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar! 
 
DIN PROFIL

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav. 
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterska akutgeriatrisk avdelning Covid

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb