halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Då en av våra medarbetare har gått vidare till nytt uppdrag söker vi en sjuksköterska för en delad tjänst mellan äldreboendet Åvallegården i Klinte och Hemse äldreboende i Hemse.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom äldreomsorgen har du förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning även en viktig roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen. 
Du deltar i utvecklingsarbetet tillsammans med enhetschef och den övriga personalen samt arbetar med kvalitetssäkring inom bland annat de nationella kvalitetsregistren.
Du ansvarar också för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten, där du bland annat medverkar på arbetsplatsträffar och delger viss kompetensutveckling.
I tjänsten ingår även att du dokumenterar utifrån ett kvalitets- och säkerhetsarbete enligt hälso- och sjukvårdslagen samt socialtjänstlagen. 
Du kommer att arbeta dagtid schemalagt på de båda enheterna, där du ingår i team om sex sjuksköterskor över södra Gotland. I tjänsten har du tjänstgöring ca en helg per månad.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du också en specialistsjuksköterskeexamen- inriktning mot vård av äldre eller motsvarande är detta meriterande.
Eftersom verksamheten arbetar enligt den palliativa vårdfilosofin ses det som meriterande om du tidigare har arbetat inom äldreomsorgen eller annan verksamhet med denna inriktning.
Som person är du lyhörd, empatisk och tydlig i din kommunikation. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta med andra. Du bör även vara självgående, trygg och säker i din yrkesroll.
Det är viktigt att du är trygg med det svenska språket, i både tal och i skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska. Du har god datorvana och behärskar officepaketet väl.

Körkort erfordras.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt
Gunilla Lidqvist
Enhetschef
0498-204819

Markus Lidman
Enhetschef
0498-204689
markus.lidman@gotland.se

Logga

Sjuksköterska

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb