halsojobb.se

Sjuksköterska

Företag Vindelns kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Sjuksköterska

Vindelns kommun söker sjuksköterska till socialförvaltningen. Jobbet innefattar hälso- och sjukvårdsuppgifter inom kommunens äldre- och handikappomsorg. Du ingår i ett arbetslag bestående av sjuksköterskor med omvårdnadsansvar. Vi arbetar självständigt med ansvar för egna arbetsområden. Anställningen är tillsvidare på heltid. Ansök snarast då tillsättningen sker löpande.

Förutom att du är legitimerad sjuksköterska är du flexibel, engagerad, kompetent och intresserad av att jobba inom äldre- och handikappomsorgen. Du är initiativtagande, har förmåga att arbeta självständigt, kan hålla ”många bollar i luften” och är stresstålig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från äldre- och handikappomsorg ses som meriterande. Körkort är ett krav. 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. 

Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.

Ansökan sker via länken nedan.
  
Körkort klass B - Bil.
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Vindelns kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Ange löneanspråk i ansökan    Kommunalhusvägen 11
92281 VINDELN
  
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Ange referens: 19-19
  
Kontaktpersoner
Enhetschef Katja Harju, 0933-141 87
Fackliga kontaktpersoner
Vårdförbundet Sara Granström Hamreby, 070-6714601

Dela detta jobb

Sjuksköterska

Vindelns kommun