halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

BUP är en barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Till mottagningen hör en MiniMaria-mottagning, där läkare, sjuksköterska och behandlare arbetar. MiniMaria drivs i samarbete mellan Socialförvaltningen och Hälso- och sjukvården. Mottagningen arbetar med alkohol- och drogrelaterade problem och vänder sig till ungdomar, upp till 24 år, och deras anhöriga. Mottagningen startade under hösten 2014 och är fortfarande i ett spännande utvecklingsskede.

Arbetsuppgifter

Då en av mottagningens sjuksköterska ska vara studieledig söker vi en ersättare. Som sjuksköterska på BUP-mottagningen är du en del i ett team som genom nära samarbete möter barn/ungdomar och anhöriga. Du kommer att arbeta med bedömningar, psykoedukation, rådgivning, och medicin uppföljningar.

Kvalifikationskrav

Vi vill att du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är vana av att arbeta i barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvårdsverksamhet. Stor vikt läggs också vid personlig lämplighet. Arbetet kräver att du är kommunikativ och duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt och strukturerat. Vi tror att du för övrigt är en person som har lätt för att samarbeta och som har ett professionellt förhållningssätt.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Maria ten Siethoff
Enhetschef
0498-268614

Linda Adegren
samordnare, sjuksköterska
0498-26-84-19

Logga

Sjuksköterska

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb