halsojobb.se

Sjuksköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-05

Ansök nu

Sjuksköterska

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Legitimerad sjuksköterska till Korsnäsgården i Falun.

Uppdraget som vi har av Falu Kommun är att skapa ett aktivt boende för äldre med inriktning mot tema musik, dans/rörelse och konst. Korsnäsgården har inriktning mot personer med demenssjukdom 33 lägenheter fördelade på 4 flyglar och alla ligger på markplan. Alla boende hyr sin lägenhet/sitt egna hem. Korsnäsgården erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserade demenssjukdomar. Boendet ligger 5 kilometer utanför Falun omgiven av underbar natur och trädgård med sjöutsikt.

Som sjuksköterska på Korsnäsgården arbetar du tillsammans med kollega på enheten. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef, ledning och övriga medarbetare. Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag.

Våra sjuksköterskor samarbetar med A&Os två övriga verksamheter i Falun på helger/helgdagar. Dessa dagar har sjuksköterskan jour, dagtid och ansvarar för tre enheter. Detta sker var 8:e helg. För att detta ska fungera måste du ha körkort, vi har företagsbil som nyttjas av jouren.

Vem är då du som vill vara en del av vår utveckling?
Du är som person självständig, ansvarsfull, drivande, prestigelös, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda, lyssna in och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.
Har du tidigare erfarenheter från äldreomsorg samt möjligen även omvårdnad för personer med demenssjukdom är det meriterande.

Övrigt:
Arbetstid/Varaktivitet
100% med tjänstgöring, dag och helg. Tillsvidare anställning/ Fast månadslön.
Tillträdesdatum: 25 november eller enligt överenskommelse.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. Tjänstetillsättningar sker med provanställning.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Korsnäsgården kontakta:
Annika Stigsdotter, verksamhetschef
Mail: annika.stigsdotter@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0760-165591

eller
Morgan Melin, sjuksköterska/bitr verksamhetschef
Mail: morgan.melin@ansvarochomsorg.se

  • Heltid
  • Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
  • Ansök före okt 05

Dela detta jobb

Sjuksköterska

A&O Ansvar och Omsorg