halsojobb.se

Hemsjukvården

Vill du vara med och utveckla hemsjukvården i Uppsala kommun? Är du driven och samarbetsinriktad sjuksköterska som vill utvecklas tillsammans med oss?

Välkommen till hemsjukvården!

Vi utgår från Fyrislundsgatan 68 i Uppsala, där vårt uppdrag är att ge HSL-insatser som är både med kvalité och gott bemötande till våra patienter i deras hem. Vi har ett nära samarbete med varandra. Vi arbetar med kompetensutveckling och utvecklas även i gruppen. Vi söker dig som vill vara med och förändra och förbättra vår verksamhet i framtiden.

Ditt uppdrag
Du arbetar med äldre som behöver allt från grundläggande sjukvårdsinsatser till mer kvalificerad vård i hemmet där du blir en av de viktigaste pusselbitarna. Din roll som sjuksköterska inom ramen för kommunens uppdrag innebär att du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska och säkerställer en patientsäker och personcentrerad vård.

Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du ser till individens hela livssituation. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för att planera, genomföra och utvärdera HSLinsatser. Du ska ha hand om skötsel av olika typer av infarter, dela läkemedel i dosett, göra hälsokontroller som till exempel blodtrycksmätning och sårvård. Du ska samordna patientens hälso-och sjukvårdskontakt med övriga vårdgivare. Du kommer att delegera omvårdnadspersonal i läkemedelshantering och vissa hälso-och sjukvårdsuppgifter. I uppdraget ingår även rådgivning och handledning av omvårdnadspersonal, beställning av sjukvårdsmaterial, kontakt med anhöriga och journalföring.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från hemsjukvård. En förutsättning för tjänsten är att du har B-körkort.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar samtidigt som du är serviceinriktad och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är även bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Jenny Wallén, verksamhetschef, 018-727 16 30.

Facklig företrädare: Vårdförbundet, 0771-420 420.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 54 75.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Sjuksköterska

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-01

Ansök nu

Dela detta jobb