halsojobb.se

Sjuksköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-18

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska natt - Enebackens vård- och omsorgsboende

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett flertal och sysselsätter omkring 2600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens äldreboende.

Vi söker nu en sjuksköterska till vår enhet Enebacken i Österåkers kommun.

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 lägenheter fördelade över tre plan.
Huset ligger vackert beläget i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan. Det är lätt att komma ut i friska luften, bra kommunikationer och gott om parkeringsplatser för besökare.
På entréplanet finns två avdelningar avsedda för korttids- och växelvård. Övriga avdelningar är demens och vanligt äldreboende.
Enebacken har dygnet runt omsorg med omvårdnadspersonal och sjuksköterskor samt egen sjukgymnast, arbetsterapeut dietist och kurator.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet med 6 st undersköterskor varje natt runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper
Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter
Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på ca 67%
Arbetstiden är schemalagd natt
Alla våra anställningar omfattas av kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstid.

Välkommen med din ansökan och hoppas just du vill bli en av oss!

Vid frågor angående tjänst kontakta Veronique Annink, Verksamhetschef på Enebacken.
veronique.annink@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska

A&O Ansvar och Omsorg