halsojobb.se

Hasselparken

Engagerad och trygg sjuksköterska sökes till vår omvårdnadsenhet på Hasselparken! Här får du vara en del av ett hängivet team kring äldre personer med omvårdnadsbehov på grund av somatiska sjukdomar.

Hasselparken har 69 platser och dessa är fördelade på 4 våningsplan. På bottenvåningen finns 9 st BPSD-platser i nära anslutning till utevistelse och på övriga våningar finns 40 st demensplatser och 20 st omvårdnadsplatser. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling genom ombudsroller och nätverk. Som sjuksköterska kommer du att ingå i flera olika team där du samarbetar med olika professioner såsom sjuksköterskekollegor, husläkare, vårdhundsförare, Sylviasyster, sjukgymnast, arbetsterapeut och undersköterskor.

Ditt uppdrag
Hos oss på Hasselparken arbetar vi med äldre personer, som behöver hjälp med allt ifrån grundläggande sjukvårdsinsatser till mer kvalificerad vård, där du blir en av de viktigaste pusselbitarna.

Din roll som sjuksköterska inom ramen för kommunens uppdrag innebär att du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska för 20 st vårdtagare och säkerhetsställer en patientsäker och personcentrerad vård. Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du ser till hela individen och hens livssituation.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

• Ansvara för planering, genomförande och utvärdering av HSL-insatser såsom såromläggning, läkemedelsbehandling, palliativ vård, nutrition, katetervård, sond, rond med husläkare och provtagning.
• Samordna vårdtagares hälso- och sjukvårdskontakter med övriga vårdgivare.
• Delegera omvårdnadspersonal i läkemedelshantering och vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter.
• Guida och handleda omvårdnadspersonal.
• Ta emot och handleda sjuksköterskestudenter.
• Skapa god kontakt med vårdtagare och anhöriga.
• Föra journal i Siebel.

Arbetstiden är dagtid måndag - fredag med tjänstgöring var 8 helg.

Din bakgrund
Vi söker dig med sjuksköterskelegitimation. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av vård av äldre inom äldreomsorgen eller demensvård. Arbetet kräver att du har B-körkort. Vana i Siebel, Pascal, Prator, Senior Alert, Guide, Symfoni och Microsoft Office-grundpaket är meriterande.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Bodil Malmberg, verksamhetschef, 018 - 727 73 21
Stina Avelin, sjuksköterska, 018 - 727 73 31

Facklig företrädare: Vårdförbundet, 0771 - 420 420

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Sjuksköterska

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Dela detta jobb