halsojobb.se

Linné

Är du en driftig sjuksköterska som är duktig på att kommunicera med boende, anhöriga och medarbetare? Söker du nya utmaningar och har ett intresse av att utveckla verksamheten du arbetar i? Välkommen till Linné äldreboende!

Linné är ett boende med 40 lägenheter, hälften omvårdnad och hälften demensboende. Boendet ligger naturskönt i Sävja, cirka 7 km söder om Uppsala. Vi har schemalagda aktiviteter och fäster stor vikt vid enskilda önskemål som utevistelser.

Ditt uppdrag
Som sjuksköterska har du ett nära samarbete med övrig HSL-personal och omvårdnadspersonal. Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du får förmånen att se till hela individens livssituation och livshistoria. Vi önskar att du tillsammans med oss utvecklar kvalitet och kompetens i hela verksamheten.

Till dina mer konkreta arbetsuppgifter ingår:

• Att bedöma och planera behovet av HSL-insatser samt utvärdera resultatet
• Rådgivning och handledning till omvårdnadspersonal
• Delegering av HSL-uppgifter till omvårdnadspersonal
• Att delta i teamsamverkan kring brukare till exempel beträffande riskbedömningar, Flexite och Senior Alert.

Arbetstiden är förlagd måndag - fredag och var 6:e helg.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med äldre personer och åldrandets sjukdomar. Du har förmåga att göra självständiga bedömningar och fatta egna beslut utifrån din profession. Arbetet kräver att du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt att du har dokumentations- och datorvana.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är även en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mia Runfors, tf verksamhetschef Linné, 018-727 52 10 (#)
Jessica Gustafsson, verksamhetschef Linné

Facklig företrädare: Vårdförbundet, 0771-420 420

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Sjuksköterska

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb