halsojobb.se

Sjuksköterska

Ort
Utgår

2020-03-15

Ansök nu

Sjuksköterska

Tim-/Sommarvikariat Sjuksköterska till Råsvägen äldre och demensboende

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi Sjuksköterska till tim-/sommarvikariat till Råsvägen i Tranås under perioden 15 juni tom 9 augusti.

Råsvägen är ett nybyggt äldre- och demensboende i Tranås med Svartån ett stenkast från huset.
På Råsvägen finns det 54 lägenheter i två våningar varav 18 lägenheter är avsedda för demensboende och nio lägenheter för psykogeriatrik. Totalt finns det sex avdelningar med nio lägenheter per avdelning. Varje avdelning har ett gemensamt vardagsrum och kök.

Vi söker nu dig som har tillräckliga kvalifikationer:
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete samt att arbeta med personer med demensdiagnos. Vi önskar att du kan arbeta hela sommaren.

Som sjuksköterska på Råsvägen arbetar du tillsammans med kollegor på enheten. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef, ledning och arbetslag. Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.
Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan senaste 15 mars!

Har du frågor angående anställning på Råsvägen kontakta:
Verksamhetschef Cathrin Kjell, 0140-188 80
Samordnare Sabina Pettersson, 0140-188 81

Dela detta jobb

Sjuksköterska

A&O Ansvar och Omsorg