halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Vårdcentralen Wisby Söder har drygt 13 000 listade patienter och här tjänstgör omkring 30 medarbetare. På vårdcentralen drivs olika förbättringsarbeten initierade av medarbetarna i ett led att skapa effektivare rutiner, mer personcentrerad och lättillgänglig vård samt god arbetsmiljö. Till våra patienter erbjuder vi bland annat sedvanliga läkar - och distriktssköterskemottagningar både genom bokningsbara tider och dropintider. Vi har diabetes- och astma-/KOL-mottagning, inkontinensvård, demens-, hjärtsvikts och levnadsvanemottagning samt samtalsterapi och sjukgymnast direkt.
Vi arbetar aktivt för att utveckla våra behandlingsinsatser mot psykisk ohälsa, för goda levnadsvanor samt för att förebygga långtidssjukskrivningar och främja snabb återgång till arbetet. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med glada och engagerade kollegor med stark teamkänsla.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat telefoni, egen mottagning och teamarbete. Du kommer att ha daglig kontakt med patienter och med andra vårdgivare vilket kräver att du är serviceinriktad och ger ett gott bemötande.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet från primärvårdsarbete. Som person ska du vara empatisk och lyhörd för de vårdsökandens behov och kunna förmedla ett personcentrerad arbetssätt. Du ska kunna jobba självständigt och ta egna beslut men även kunna samverka i tvärprofessionella team kring patienter. Vi förväntar oss också att du ska ha god samarbetsförmåga och vara intresserad av att ta ansvar för vår gemensamma arbetsmiljö och delta i utvecklingsarbeten för att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

Sjuksköterska

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-29

Ansök nu

Dela detta jobb