halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Till äldreomsorgen söker vi nu en glad och positiv sjuksköterska med placering på Pjäsens äldreboende på en sysselsättningsgrad upp till 100 procent. Du blir ansvarig omvårdnadssjuksköterska för en avdelning med 20-30 brukare, arbetet innebär också ett nära samarbete med de andra sjuksköterskorna på de andra tre avdelningarna samt övrig omvårdnadspersonal.

Pjäsen ligger centralt i Visby och är Gotlands största äldreboende med 100 platser fördelade på en demensavdelning och tre avdelningar för särskilt boende. Verksamheten arbetar i enlighet med den palliativa vård filosofin.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett viktigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete där du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Som sjuksköterska inom äldreomsorgen har du förutom de patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning även en central roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen. Du ansvarar för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten och arbetar med kvalitetssäkring utifrån nationella kvalitetsregister. Du deltar även i enhetens utvecklingsarbete tillsammans med enhetschef och övriga medarbetare. Arbetet är förlagt på dagtid. I tjänsten ingår helgtjänstgöring var fjärde helg.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen eller liknande verksamhet är det meriterande för tjänsten. Du har god datorvana.

Som person är du samarbetsinriktad och empatisk. Du är lyhörd för individens behov och kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån person och situation. Du kommunicerar på ett klart och tydligt sätt och säkerställer att budskapet kommer fram. Du är självgående, trygg i din yrkesroll och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är flexibel i ditt förhållningssätt, bidrar med nya tankar och idéer inom ditt arbetsområde och tycker att det är roligt med utveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Placering
Pjäsen, Socialförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid, Sysselsättningsgrad upp till 100%.
Tillträde/varaktighet
Tillträde 2020-01-01 eller enligt överenskommelse.
Kontakt
Henriette Wulfcrona
Enhetschef
0498-25 70 88
Ansökan
Referensnummer
A912689
Sök senast
2019-12-01
Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Logga

Sjuksköterska

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Dela detta jobb