halsojobb.se

Sävjahus

Vår duktiga sjuksköterska har sökt tjänstledigt för att prova studier. Vi söker därför en ersättare till att börja med under januari och februari 2020. Eventuellt finns möjlighet till förlängning minst ett år.

Sävjahus är ett boende med 35 lägenheter, de flesta för personer med demenssjukdom. Boendet ligger naturskönt i Sävja, cirka 7 km söder om Uppsala. Vi har många schemalagda aktiviteter och fäster stor vikt vid enskilda önskemål och ett varierat utbud för att stimulera alla sinnen.

Ditt uppdrag
Din roll som sjuksköterska inom ramen för det kommunala HSL uppdraget kommer innebära att du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska och säkerställer en patientsäker och personcentrerad vård. Du har ett nära samarbete med övrig HSL-personal och omvårdnadspersonal. Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du får förmånen att se till hela individens livssituation & livshistoria. Vi önskar att du tillsammans med oss utvecklar kvalitet och kompetens i hela verksamheten.

Till dina mer konkreta arbetsuppgifter ingår:


• Att bedöma och planera behovet av HSL insatser samt utvärdera behandlingsresultat.
• Rådgivning & handledning till omvårdnadspersonal.
• Delegering av HSL- uppgifter till omvårdnadspersonal
• Att delta i teamsamverkan kring brukare till exempel beträffande riskbedömningar, Flexite och Senior Alert.
• Att ingå i verksamhetens ledningsgruppDin bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna har erfarenhet av arbete med äldre personer och åldrandets sjukdomar. Du har förmåga att göra självständiga bedömningar och fatta egna beslut utifrån din profession. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och dokumentations- och datorvana. Kunskaper i Siebel, Flexite, Prator och Senior Alert är meriterande.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mia Runfors, verksamhetschef 018-727 52 10

Facklig företrädare: Vårdförbundet 0771-420 420

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Sjuksköterska

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Dela detta jobb