halsojobb.se

Joursjukvården

Vi söker sjuksköterskor till joursjukvården!

Joursjukvården tillhör Äldreförvaltningen i Uppsala kommun. Våra medarbetare består av sjuksköterskor, undersköterskor och administrativ personal.
Arbetstid gäller helg, kväll- och natt, möjlighet till ett individuellt skräddarsytt schema finns. Du kan även ha en kombinationstjänst. Vår bas finns på Fyrislundsgatan 68 i Uppsala.

Ditt uppdrag
Arbetet som sjuksköterska i joursjukvården innebär varierande arbetsuppgifter med fokus på hälso-och sjukvård. Vi besöker patienter i såväl hemmiljö, på särskilda boende och på andra enheter. Sjukvården som bedrivs är av hög kvalitet och alltid i växlande tempo.
Verksamheten ansvarar för beställda och akuta sjukvårdsinsatser hos kommunala och privata vårdgivare alla dagar mellan kl.15.00- 07.30 samt 07.00-16-00 lördag och söndag


Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska. Du har tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska. Vidare har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt god datorvana. Önskvärt är att du även har kunskaper i social dokumentation. Att du har B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. I övrigt är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Zoya Khosravi verksamhetschef 018-727 76 45 (#)

Facklig företrädare: Vårdförbundet 0771-420 420

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Sjuksköterska

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-30

Ansök nu

Dela detta jobb