halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterskor till kirurg/urologavdelning C3 dag/kväll och natt.
Här bedrivs akut och elektiv vård inom urologi och kirurgiska specialiteter.
Vi utvecklar vårt omvårdnadsarbete med stöd av Orems omvårdnadsmodell och arbetar i team. Som sjuksköterska är du en nyckelperson i omvårdnaden av patienten på avdelningen.

Om du är kunskapstörstig och vill ha en bred kompetens inom operativ omvårdnad så är just du en av våra nya sjuksköterskor! På vår avdelning är arbetet varierat och komplext, vissa situationer kräver ett snabbt agerande. På avdelningen finns det en enhetsstödjare om du som ny sjuksköterska känner dig osäker och behöver stöd.

Avdelningen har 23 vårdplatser fördelat på två rundlar.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska. Gärna med erfarenhet av ovan nämnda specialiteter.
Som person är du flexibel, stresstålig och har god samarbetsförmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Pia Högberg
Enhetschef C3
0498-268694

Åsa Bendelin
Enhetschef
0498-268178

Oscar Hedin
Facklig representant, Vårdförbundet
0498-268170

Logga

Sjuksköterska

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Dela detta jobb