halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi en duktig sjuksköterska för ett långt bemanningsuppdrag på en urologisk avdelning hos en kund i Linköping.

För en av våra kunders räkning söker vi nu dig som är en erfaren sjuksköterska och som är trygg i sin yrkesroll. Du har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper och trivs med att vara en del av ett team. Det är viktigt med god förmåga till att samarbeta.

Uppdraget är på en Urologisk avdelning. Avdelningen har 18 vårdplatser under vardagen och 12 vårdplatser under helgen. Här vårdas patienter exempelvis efter operationer, patienter med akuta eller kroniska urinvägsproblem.

Behov finns dag, kväll, nattt och helg. Uppdraget startar 1 Juni och sträcker sig tom 15:e Januari 2020. Vid uppdragets slut finns även möjlighet till nya utmaningar! I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet om du vill.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om uppdraget. 

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 

Rekryterung sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan annonstiden har löpt ut så vid intresse så hör av dig till oss redan idag!
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga aretsuppgifter för sjuksköterska på en Urologisk avdelning.
 
Din profil
Vi söker dig med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska och som är trygg i din yrkesroll.
Kunskaper inom Kirurgi och urologi.
Vana av Cosmic är att föredra.
God svenska i både tal och skrift. 
 
OM OSS

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö och Oslo. Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.
 
Vi som jobbar på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. 
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss.
 
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjukksöterska till långt uppdrag inom Urologi Linköping!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-15

Ansök nu

Dela detta jobb