halsojobb.se

-->

Sjukhusfysikervikarie till Nuklearmedicin

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Sjukhusfysikervikarie till Nuklearmedicin

 

Vi erbjuder
Medicinsk strålningsfysik och Nuklearmedicin är ett funktionsområde inom Bild och funktion på Karolinska Universitetssjukhuset. Vi driver den nuklearmedicinska verksamheten samt ger sjukhusfysikalisk och teknisk support. I strålsäkerhetsfrågor arbetar vi sjukhusövergripande.

Vi söker två vikarier med placering i Huddinge där diagnostik bedrivs med två SPECT/CT och två PET/CT. Verksamheten i Huddinge är ackrediterad av SWEDAC.

Om tjänsten
Du kommer arbeta såväl i grupp som självständigt i det kliniska arbetet på nuklearmedicin. Detta inkluderar optimering och förbättringsarbete avseende utrustning, metoder och strålsäkerhet. Arbetet sker i nära samverkan med läkare, röntgensjuksköterskor och biomedicinska analytiker.

Anställningsform:
Vikariat till och med december 2020, heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi söker
Vi söker dig som har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn och vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och initiativförmåga.

Kvalifikationer

Krav:

  • Du bör vara legitimerad sjukhusfysiker eller inom kort få din legitimation
  • Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av klinisk nuklearmedicin och strålsäkerhetsarbete är starkt meriterande
  • Då vi har flera hybrida system (SPECT/CT och PET/CT) ser vi gärna att du har erfarenhet av optimerings- och kvalitetssäkringsarbete inom datortomografi
  • Erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete.

Urval och inbjudan till anställningsintervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjukhusfysikervikarie till Nuklearmedicin

Karolinska Universitetssjukhuset