halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjukhusfysiker till Huddinge

Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Sjukhusfysiker till Huddinge

Nu söker vi en sjukhusfysiker som vill bli en del av Sektion Röntgenfysik i Huddinge. Varmt välkommen att söka till oss!

Vi erbjuder
Röntgenfysik är en av fem sektioner inom den medicinska enheten Medicinsk Strålningsfysik och Nuklearmedicin. Läs mer information om vår verksamhet här.

Då verksamheten är beroende av en hög kunskapsnivå, värderar vi kompetensutveckling högt. Möjligheten att gå kurser och åka på konferenser är därför stor. Flera medarbetare bedriver parallellt med det kliniska arbetet ett akademiskt arbete. Vi bedriver forskning inom angiografi, datortomografi, konventionell- och dental röntgen. Forskningen är direkt relaterad till det kliniska arbetet och syftar till förbättrad diagnostik och strålsäkerhet. Till hjälp i våra forskningsaktiviteter har vi en forskningssamordnare som handleder flera av våra doktorander. Mer om våra forskningsaktiviteter finns här.

Röntgenfysik samarbetar med bland annat Karolinska Institutet, Stockholms Universitet och Kungliga Tekniska Högskolan. Vi undervisar blivande sjukhusfysiker och röntgensjuksköterskor inom ramen för deras utbildningar och håller kurser för läkare under deras specialistutbildning.

Om tjänsten
Arbetet består av traditionella uppgifter för en röntgenfysiker såsom optimering av röntgenundersökningar, kvalitetssäkring, metodutveckling, dosberäkningar, upphandlingar och undervisning.

Varje sjukhusfysiker har sin huvudsakliga placering i en modalitetsgrupp som är specialiserad på en röntgenmodalitet. Samarbete med de kliniska verksamheterna sker via så kallade KOM-grupper (Kvalitet, Optimering, Metodutveckling). KOM-grupperna består av röntgensköterskor, läkare och sjukhusfysiker som arbetar tätt tillsammans med att utveckla vårdkvalitet och strålsäkerhet.
 
Utöver uppdraget på Karolinska tillgodoser vi även Södertäljes och Norrtäljes behov av sjukhusfysikaliska tjänster. Vi har en ansvarig fysiker för respektive uppdrag men vi hjälps åt med att utföra arbetet så att varje uppgift utförs av rätt kompetens. 

Vi söker
Vi söker dig som:

  • tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
  • tar ansvar för din uppgift, själv strukturerar ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.
  • arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande och förändrar din inriktning när målen ändrar sig.
  • arbetar bra med andra människor.
  • planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller 
    tidsramar.

Då tjänsten innebär nära samverkan med andra fysiker och klinisk personal läggs mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav:

  • Legitimerad sjukhusfysiker eller inom kort erhåller legitimation.
  • God kommunikativ förmåga på både svenska och engelska.

Meriterande:

  • Erfarenhet av röntgenfysik.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation 

Urval och intervjuer sker fortlöpande. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Louise Blomkvist, Naturvetarna Telefon
070-3316881 Namn Axel Carlbring, Naturvetarna Telefon
axel.carlbring@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Sjukhusfysiker till Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset