halsojobb.se

Sjukgymnast/Fysioterapeut till Ferlin

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-20

Ansök nu

Sjukgymnast/Fysioterapeut till Ferlin

Förenade Care tog över driften av Ferlin vård- och omsorgsboende 2019-01-08 och med anledning av det söker vi nu en sjukgymnast/fysioterapeut som tillsammans med oss vill vara med och utveckla verksamheten. Ferlin är uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. 

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.  

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. 


Kvalifikationer
Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och har ett genuint intresse av att arbeta med äldre. Erfarenhet av geriatrisk- samt demensvård är ett önskemål men inte ett krav. Du ser möjligheter istället för hinder och har ett kreativt och flexibelt förhållningssätt. Som person är du självständig, lyhörd och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga samt bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du har vårdtagarnas bästa i fokus och tycker om att arbeta med verksamhetsutveckling. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL samt vara pedagogisk i din handledning av personal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Arbetsuppgifter
Du ansvarar för rehabiliterande bedömningar och initierar behandlingar. Som en del i detta är du även ansvarig för vår gruppgymnastik. Vi arbetar även med vårdhund i rehabiliterande syfte, vilket har visat sig vara mycket framgångsrikt. Du har ansvar för utbildning och handledning av övrig omvårdnadspersonal och arbetar i team tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterskor, gruppledare, vårdhundsförare, Leva livet inspiratör och omvårdnadspersonal. Du kommer också att vara en del av ledningsgruppen. Fallstatistik, analyser och åtgärder ingår i de arbetsuppgifter som du ansvarar för med hjälp av ledningsgruppen. Som sjukgymnast/fysioterapeut ingår du också i vårt Leva livet team vars uppgift är att tillsammans skapa en meningsfull vardag för våra vårdtagare. 


Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning, 100 %. Schemalagd arbetstid må-fre dagtid enligt fast schema. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde
2019-12-16 eller enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön. Kollektivavtal finns. Enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef
Tel: 0739-015 636

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV. 

Sista ansökningsdag 
2019-11-20. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

Sjukgymnast/Fysioterapeut till Ferlin

Förenade Care AB