halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Silviasyster/undersköterska med specialistkompetens inom demens

Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Silviasyster/undersköterska med specialistkompetens inom demens

Vi söker 2 Silviasyster/ Undersköterska med specialistkompetens inom demens till Månstorps ängar - Sveriges första demensby.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 
Månstorps ängar är ett vård- och omsorgsboende som ligger i Västra Ingelstad i Vellinge kommun. Boendet ligger vackert på landsbygden med utsikt över Söderslätt, med goda pendlingsmöjligheter.
Månstorps ängar ska under 2020 utvecklas till demensby, med tanken att skapa en trygg miljö som är så lik det vanliga samhället som möjligt anpassat till personer med demenssjukdom.
Boendet består av 56 lägenheter, fördelade på fyra enheter. I anslutning till fastigheten finns stora, fina balkonger och en härlig trädgård.
Månstorps ängar bedriver även dagverksamhet för personer med kognitiv sjukdom.
Dina medarbetare kommer att vara omvårdnadspersonal, gruppledare, Leva Livet-team, arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterskor och verksamhetschef.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och individuella behov med kvalitet i fokus. All personal har gått utbildning ”Stjärnmärkt” är certifierade enligt Svenskt Demenscentrum ”Stjärnmärkt”. Genom dina special kunskaper kommer du att vara motorn i detta arbete på din enhet. Du kommer att ingå i regelbundna, tvärvetenskapliga team möten, med syftet att arbeta personcentrerat med ett salutogent synsätt, allt för att öka våra hyresgästers livskvalité.
Som Silviasyster kommer du också ha en särskild roll i omvårdnaden samt vid utbildning och handledning av övrig personal.
I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

KVALIFIKATIONER
Utbildad Silviasyster eller undersköterska med specialistutbildning inom demensvård. Du ska ha erfarenhet från arbete inom demensvården. Meriterande är tidigare erfarenheter från att ha arbetat med handledning till för omvårdnadspersonal. 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Det är också viktigt att du känner ett genuint intresse för att utveckla arbetet kring hur vi ökar livskvalitén för våra hyresgäster. Ansvar betyder inte att du ska göra allt men att du ska följa upp så det blir gjort. Denna struktur medför att dina arbetskollegor blir engagerade i utvecklingsarbetet kring demensvård tillsammans med dej.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS
Ja 

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
85% resp 87,5 %. Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Verksamhetschef Jörgen Göransson
Telefon: 0739-01 55 47
E-post: jorgeng@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS 
Förenade Care Månstorps ängar, Stationsvägen 1

Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Murmansgatan 126
212 39 Malmö

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

 

Dela detta jobb

Silviasyster/undersköterska med specialistkompetens inom demens

Förenade Care AB