halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Silviasyster till Sankt Knut och Aspen i Falsterbo

Ansök nu

Silviasyster till Sankt Knut och Aspen i Falsterbo

Förenade Care driver sedan den 16 januari 2021 vård- och omsorgsboendet S:t Knut och Aspen i Falsterbo på uppdrag av Vellinge kommun. Boendet har 99 lägenheter för permanentboende, demens och somatik, samt korttidsboende, fördelat på 9 enheter. I uppdraget ingår även att bedriva dagverksamhet för personer med kognitiv sjukdom.
Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, äldre pedagog, vaktmästare, lokalvårdare, sjuksköterskor, gruppledare, biträdande verksamhetschef och verksamhetschef. I verksamheten finns också fysioterapeut och arbetsterapeut som tillhör hemsjukvården.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Som Silviasyster kommer du ha en särskild roll i omvårdnaden samt vid utbildning och handledning av övrig personal. Du kommer att ansvara för regelbundna, tvärvetenskapliga team möten med syftet att arbeta personcentrerat med ett salutogent synsätt, allt för att öka våra boendes livskvalité.

I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete.

KVALIFIKATIONER
Utbildad Silviasyster eller undersköterska med specialistutbildning inom demensvård. Du ska ha erfarenhet från arbete inom demensvården. Meriterande är tidigare erfarenheter från att ha arbetat med handledning samt mycket goda kunskaper i BPSD registret.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Det är också viktigt att du känner ett genuint intresse för att utveckla arbetet kring hur vi ökar livskvalitén för våra boende. Denna struktur medför att dina arbetskollegor blir engagerade i utvecklingsarbetet kring demensvård tillsammans med dig.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS
Ja

KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
100 %. Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Birgit Theander,

E-post: birgitt@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS
Förenade Care St. Knut, Ljungstyckevägen 4, 239 41 Falsterbo

Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Murmansgatan 126
212 39 Malmö

Dela detta jobb

Silviasyster till Sankt Knut och Aspen i Falsterbo

Förenade Care AB