halsojobb.se

Silviasyster med gruppledaransvar

Ort
Utgår

2021-03-02

Ansök nu

Silviasyster med gruppledaransvar

Vi söker Silviasyster/undersköterska med specialistkompetens inom demens, med gruppledaransvar hos oss!

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 
Postiljonen är ett vård- och omsorgsboende centralt beläget i kustsamhället Höllviken i Vellinge kommun. Boendet består av 24 lägenheter, fördelade på två enheter. Postiljonen är ett profilboende med inriktning Utemiljö som vårdmiljö. I anslutning till fastigheten finns en stor härlig innergård med fina planteringar. Postiljonen bedriver även dagverksamhet för personer med kognitiv sjukdom.

Dina medarbetare kommer att vara omvårdnadspersonal, gruppledare, Leva Livet-team, arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterska och verksamhetschef.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Du planerar, leder och handleder omvårdnadspersonal samt ansvarar för bemanning och schemaläggning. Som Silviasyster kommer du ha en särskild roll i omvårdnaden i kvalitetssäkrande och handledande syfte samt vid utbildning av övrig personal. Du har ett övergripande ansvar för att vi arbetar enligt gällande socialtjänstlag och enligt gällande rutiner. Du har utvecklingssamtal med den personal du är arbetsledande för och ansvarar även för vissa personalmöten. I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

KVALIFIKATIONER
Utbildad Silviasyster eller undersköterska med specialistutbildning inom demensvård. Du ska ha erfarenhet från arbete inom demensvården. Meriterande är tidigare erfarenheter från att ha arbetat med handledning till för omvårdnadspersonal.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS
Ja 

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Måndag-fredag. 100 %. Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
8 mars eller enligt ök.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Anette Lindblad Verksamhetschef 
Mobil: 0733-150183
E-post: anettel@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS 
Förenade Care Postiljonen, Videholms Allé 3, 236 31 Höllviken

Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Murmansgatan 126
212 39 Malmö

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Silviasyster med gruppledaransvar

Förenade Care AB