halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Seniora barnmorskor sökes till ny roll på förlossningen, Danderyds Sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Seniora barnmorskor sökes till ny roll på förlossningen, Danderyds Sjukhus

Är du intresserad av att utveckla framtidens förlossningsvård och vara ett viktigt stöd till våra barnmorskor som är i början av sin utveckling? Vi söker nu erfarna barnmorskor som vill arbeta med att handleda och stötta sina mer juniora kollegor i det kliniska arbetet.

Vårt anställningserbjudande

Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus har nu påbörjat en positiv, omfattande förändring på obstetriksektionen och vi hoppas att du vill vara med på resan!

Vi tror på att differentiera vården genom att skapa en helt ny normalvårdsenhet. I vårt pågående projekt ser vi att du har en viktig roll!

Vi arbetar aktivt för att främja en god arbetsmiljö och en hög patientsäkerhet. Därför förtätar vi nu bemanningen inom hela obstetriksektionen. På förlossningen innebär det att barnmorskan ska kunna arbeta med en födande i aktiv fas. Inom antenatal/eftervården blir det färre antal familjer som varje barnmorska vårdar och läkarförstärkning kommer också ske på flera enheter.

Arbetsbeskrivning

Vi inrättar nu nya tjänster hos oss som innebär att du ska stötta, coacha och handleda våra juniora barnmorskor både teoretiskt och praktiskt. Det innebär att du inte kommer att ha egna patienter utan i första hand vara en kompetensresurs för våra juniora barnmorskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med minst 10 års erfarenhet från förlossningsvård.

Personliga egenskaper

Rätt person för uppdraget är en inlyssnande, stöttande och coachande barnmorska som har en drivkraft i att se andra utvecklas. Vidare är du en pedagogisk person som vill dela med dig av din höga kompetens och trivs med att lösa problem i akuta situationer. För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt och ha ett serviceinriktat bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Tillsvidareanställning, 75-100%, 40 tim/vecka. Arbetspassen är måndag-fredag, dagtid kl.7.00-15.30 eller kvällstid 14.00-21.30. Det finns även möjlighet till 38:15 tim/vecka om du hellre är intresserad av det med helgtjänstgöring.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/Om verksamheten

Kvinnosjukvård och förlossning är sjukhusets största verksamhetsområde med cirka 580 medarbetare. Vi bedriver akut och specialiserad vård inom både öppen- och slutenvård. Verksamhetsområdet är indelat i sektionerna: gynekologi och obstetrik.Den gynekologiska sektionen består av en gynekologisk öppenvårdsmottagning, en gynekologisk akutmottagning och en vårdavdelning. Vi har en profilinriktning på benign gynekologisk kirurgi. Vi har nyligen erhållit ett NHV-uppdrag inom avancerad bäckenbottenkirurgi. På vår operationsavdelning har vi robotkirurgi och utför både planerade och akuta ingrepp.Den obstetriska sektionen omfattar antenatalvård, specialistmödravård, auroramottagning, förlossning, medicinsk eftervård och Hotell BB med återbesöksmottagning. Med drygt 6700 födslar per år är vi en av Sveriges största förlossningsenheter. Förutom stor klinisk verksamhet har vi ett betydande FoUu uppdrag med utbildning och klinisk forskningsverksamhet.Verksamhetens gemensamma vision är att vi tillsammans ska skapa Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning.

 


"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Seniora barnmorskor sökes till ny roll på förlossningen, Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB