halsojobb.se

Arbetsuppgifter:
Arbetet innebär all handläggning rörande ärenden inom barn- och familjeområdet men även viss handläggning av ekonomiskt bistånd. Eftersom vi är en liten kommun innebär arbetet att du handlägger hela processen från mottagning, utredning till uppföljning av insats.
Du kommer utöver handläggning av barnärenden och ekonomiskt bistånd även utgöra ett dagligt stöd och vägleda socialsekreterarna. Du har en stödjande roll och funktion till ny personal och håller dig uppdaterad kring lagstiftning och riktlinjer. I uppgifterna ingår att leda nätverksmöten och andra samordnande möten.
I tjänsten ingår också att ge information, rådgivning, kontakt med andra myndigheter samt ett kvalificerat utredningsarbete. Extern handledning erbjuds.

Kvalifikationer:
Socionomexamen. Du har mångårig erfarenhet av att ha arbetat inom samtliga funktionsområden inom individ- och familjeomsorgen. Vi ser att du ska ha en mångårig erfarenhet från att handleda medarbetare inom individ- och familjeomsorgen samt att handleda socionomstudenter. Meriterande om du har utbildning gällande våld i nära relationer och hedersrelaterat våld.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Att vara serviceinriktad och ha en flexibel läggning är viktigt då arbetet ofta innebär akuta ställningstaganden. Du behöver kunna upprätthålla goda relationer, vara trygg i dig själv och ha förmågan att sätta gränser. Du har lätt för att arbeta självständigt men har samtidigt en vilja till samarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och en humanistisk människosyn. Som person är du kreativ och lösningsorienterad. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en stark egen drivkraft.

Tillträde enligt överenskommelse.
 
 
Körkort klass B - Bil.
 
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Ljusnarsbergs kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön
Individuell lön    Gruvstugutorget
71480 KOPPARBERG
 
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-12-06
Ange referens: 19:33

 
Kontaktpersoner
Chef individ- och familjeomsorgen Camilla Hofström, 0580-80585
Fackliga kontaktpersoner
Fackligt ombud SSR Anna-Karin Nysten, 0580-80584
Vision Magnus Carli, 0580-80515

Senior Socialsekreterare

Ort
Utgår

2019-12-06

Ansök nu

Dela detta jobb