halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Semestervikarier till Enebacken, Åkersberga

Ort
Utgår

2022-09-12

Ansök nu

Semestervikarier till Enebacken, Åkersberga

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vi söker nu en semestervikarier till vår verksamhet Enebacken i Åkersberga

Huset ligger vackert beläget i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan. Vi har 108 lägenheter för boende, två avdelningar för korttids- och växelvård. Det finns avdelningar för personer med demenssjukdom och avdelningar för personer med stort omvårdnadsbehov. Verksamheten är bemannad dygnet runt med undersköterskor för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Sjuksköterskor finns tillgängliga dygnet runt för att tillgodose hälso- och sjukvårdsinsatser samt arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

 

Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Vi söker i första hand undersköterskor men vi prövar även andra utbildningar och fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Enebacken kontakta: Verksamhetschef, Lars Eklund Mail: lars.eklund@ansvarochomsorg.se Telefon: 076-181 03 20, samordnare Sofia Serninger 076-181 03 37, Dlan Wali 076-181 03 36

 

Dela detta jobb

Semestervikarier till Enebacken, Åkersberga

A&O Ansvar och Omsorg