halsojobb.se

Logga

Semestervikarier till Bemanningscentralen

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Semestervikarier till Bemanningscentralen

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Beskrivning
Bemanningscentralen söker semestervikarier inför sommaren 2019 till sektorerna vård och omsorg och social omsorg.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du har möjlighet att göra skillnad? Då kan ett semestervikariat i Finspångs kommun vara rätt arbete för dig!

Arbetsuppgifter
Särskilt boende
På våra vårdboenden och demensboenden hjälper du brukaren med omvårdnad, de vardagliga sysslorna och andra behov som uppstår. Du arbetar tillsammans med annan personal och det är viktigt att du kan samarbeta och ta egna initiativ i arbetet. Boendena har personal dygnet runt och det finns gemensamma utrymmen som kök och dagrum.

Möt våra medarbetare Chris, Catrine och Petter på Storängsgårdens vårdboende och Tegelbackens demensboende.

Hemtjänst
Att arbeta inom hemtjänst innebär att du går hem till brukaren i dennes hem och hjälper personen med de behov som varje brukare har beslut om. Insatserna bygger på frivillighet och är utformade så att de bidrar till att brukaren kan leva ett så normalt liv som möjligt. Arbetet innebär att du har mycket eget ansvar och du arbetar ofta självständigt med hjälp av en planering för dagen. Körkort är ett krav i några hemtjänstgrupper.

Möt våra medarbetare Frida och Magnus på Hällestad hemtjänst.

Gruppbostäder/Servicebostäder/Psykiatriboende
Bostäder med särskild service för vuxna är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Som vårdare är du delaktig i brukarens aktiviteter, det anordnas dagsutflykter till sevärdheter och andra evenemang.  Arbetsuppgifterna inom dessa boenden är att ge stöd och service till brukaren utifrån brukarens behov. Det kan gälla personlig omvårdnad och vardagliga sysslor så som städ, tvätt och inköp. Samtliga boenden är bemannade dygnet runt med antingen sovande jour eller vaken natt. På vissa enheter är teckenspråk ett krav.

Möt våra medarbetare Eva och Anette på Hårstorps gruppbostad och Bävervägens servicebostad.

Personlig assistent
Att arbeta som personlig assistent innebär att du är ett stöd i brukarens vardag så att personen i fråga kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Du hjälper brukaren med vardagliga sysslor som personlig hygien, av- och påklädning, att inta måltider och mycket mer. Arbetsplatsen är brukarens hem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år innan den 1/6-19. Du gillar att arbeta med människor och har en god samarbetsförmåga. Som person ska du vara engagerad, flexibel, initiativtagande och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete inom dessa områden är meriterande.

Du ska kunna läsa och kommunicera på svenska för att tillgodose den information som ingår i ditt arbete.

Utbildning så som omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig är meriterande.

Körkort är ett krav inom vissa verksamheter. Datorvana krävs då dokumentation är en arbetsuppgift.

Urval sker löpande, tveka inte att skicka in din ansökan idag.

Övrig information
För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logga
Semestervikarier till Bemanningscentralen

Finspångs kommun