halsojobb.se

Semestervikarie, Särskilt boende inom äldreomsorgen.

Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-17

Ansök nu

Semestervikarie, Särskilt boende inom äldreomsorgen.

Arbetsplatsen
Vill du ha ett arbete där du får möjligheten att göra skillnad för våra invånare, då är du varmt välkommen att söka jobb hos oss!
Gnosjö kommun är en liten kommun i västra Småland med cirka 9 700 invånare och ungefär 900 kommunanställda. På vår arbetsplats är kontaktvägarna korta och det finns en närhet till de olika förvaltningarna, som bara den lilla kommunen kan erbjuda.

Kommunen har ett starkt näringsliv som präglas av den välkända Gnosjöandan där samarbete, klurighet och ett lösningsorienterat förhållningssätt visar på att allt är möjligt. Denna anda präglar även invånarna och hela kommunen.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en spännande arbetsplats där det finns stora utvecklingsmöjligheter då vi välkomnar engagemang och nya idéer.

Arbetsuppgifter
Våra verksamheter finns i Gnosjö och Hillerstorp, varav en i Hillerstorp och två i Gnosjö. Du kommer arbeta i en arbetsgrupp på ett särskilt boende. I arbetet är brukarens behov i centrum. Du kommer utföra omvårdnadsarbete och aktiviteter för de äldre.

Ett gott bemötande är grundläggande i ditt arbetet med människor.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Ingen erfarenhet krävs. God svenska i tal och skrift. Ett socialt och trevligt bemötande.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: 2021-06-15. Enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till:  Enligt överenskommelse.
Antal platser: 15

Andra uppgifter
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb".

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer: A999487

Upplysningar
Boel Simonsson
Verksamhetschef
0370-331386
boel.simonsson@gnosjo.se

Anna Andersson
Verksamhetschef
0370-331338
annac.andersson@gnosjo.se

 

Dela detta jobb

Semestervikarie, Särskilt boende inom äldreomsorgen.

Gnosjö kommun - Kultur- och utbildningsförvaltningen