halsojobb.se

Semestervikarie inom LSS sommaren 2021

Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Semestervikarie inom LSS sommaren 2021

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Arbetsuppgifter:

Som timvikare hos oss inom LSS ska du ge ett individanpassat stöd åt brukaren i det dagliga livet utifrån brukarens förutsättningar. Målet är att uppnå goda levnadsvillkor och arbetet utgår från varje brukares individuella genomförandeplan.

Våra arbetsplatser omfattar:

  • Personlig assistans,

  • Boende med särskilt stöd och Korttidsverksamhet

  • Arbetstiderna kan vara Dag/Kväll/Natt/ Sovande jour och innefattar även arbete på helger.

Kvalifikationer:

Du har en godkänd utbildning alternativt pågående utbildning inom omvårdnadsprogrammet, Barn och Fritidsprogrammet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete inom funktionshindersområdet ser vi som meriterande. Vi söker dej som har ett stort intresse av att arbeta med människor. Du är flexibel, lösningsfokuserad, har ett respektfullt bemötande och en vilja att arbeta med människor på deras villkor. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. vi ser gärna att du kan tänka dej att arbeta på flera av våra enheter.

Låter det som ett arbete för dej välkommen med din ansökan redan idag ett löpande arbete med urval och intervjuer kan komma påbörjas redan före sista ansökningsdagen

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2021-06-21. efter överenskommelse
Antal platser: 25

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Dela detta jobb

Semestervikarie inom LSS sommaren 2021

Vårgårda kommun