halsojobb.se

Inom Tema Kvinnohälsa finns medicinska enheten Gynekologi och Reproduktionsmedicin som i huvudsak är förlagd till Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Flera av verksamheterna inom den medicinska enheten är nationellt och internationellt ledande.

Reproduktionsmedicin  omfattar i huvudsak patienter i behov av högspecialiserad IVF/ICSI behandling, l fertilitetsbevarande åtgärder, PGD och donationsbehandling. Mottagningen för gynekologisk endokrinologi på Karolinska Solna ingår även i uppdraget som sektionschef reproduktionsmedicin.

Vi söker nu en sektionschef som ska leda vår verksamhet inom Patientflöde Reproduktionsmedicin.

Om tjänsten

Som sektionschef får du möjlighet att leda och utveckla vården för patienter inom Reproduktionsmedicin.

Du kommer att utforma och resurssätta specialistområdet med de kompetenser som patientgrupperna är i behov av och styr arbetet i samarbete med Omvårdnadschef (OVC), laboratoriechef och övriga kollegor i patientflödet. Reproduktionsmedicin har nära samarbete med andra specialiteter såsom genetiker, androloger och gynekologer.

Reproduktionsmedicin har cirka 40 personer anställda, läkare, barnmorskor, embryologer, kuratorer och administratörer. Vi arbetar i team kring våra patientgrupper.

Reproduktionsmedicin är certifierat enligt DNV, ackrediterat enligt Swedac och kan erbjuda subspecialisering inom reproduktionsmedicin (ESHRE/EBCOG).

Som sektionschef förväntas du att arbeta delar av din tid som chef och delar av din tid kliniskt. Sektionschefen har även ansvar för integration av vård (utfall/kvalitet och produktion), forskning och utbildning, samt för ekonomi, arbetsmiljö och medarbetare.

Du rapporterar till verksamhetschef samt är verksamhetens och Karolinskas representant så väl internt som externt.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn och vår vision Patienten först- tillsammans skapar vi den bästa vården.

Vi söker
Dig som har god akademisk kompetens samt gärna har erfarenhet av forskning, utbildning och förbättringsarbete. Du är legitimerad läkare och har specialistkompetens inom obstetrik och gynekologi. Vidare har du tidigare erfarenhet av att framgångsrikt leda och inspirera andra.

Du ser helheten och tar strategiskt hänsyn till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Ditt arbete är organiserat enligt tydliga processer.

Du har engagemang för att den senaste evidensbaserade och personcentrerade vården tillämpas samt äger ett engagemang för att förbättra vårdprocesser tillsammans med andra.

Som person är du lyhörd för andras behov och har en tydlig och anpassningsbar kommunikation. Du skapar förtroende hos medarbetarna genom att stödja och bidra till deras utveckling samt motiverar och tillvaratar deras engagemang.

Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter och övriga meriter)

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)

Yrkeslegitimation

Bevis om specialistkompetens

Bevis om medicine doktorsexamen

Bevis om docentur

Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)

Varmt välkommen med din ansökan!

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.

Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har cirka 650 medarbetare. 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Sektionschef till Reproduktionsmedicin, Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-22

Ansök nu

Dela detta jobb