halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

School Nurse

About this vacancy

Skolsköterska, vikariat

Till ett vikariat söker vi nu dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som skolsköterska, distrikts- och/eller barnsjuksköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete. Vikariatet löper om ca ett år med start så snart som möjligt.

I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska arbete som bland annat innefattar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt förebyggande hälsoarbete.

Dina erfarenheter av förebyggande och hälsofrämjande arbete med fokus på barn och ungdomar på organisations-, grupp- och individnivå är värdefulla och meriterande liksom erfarenhet av ProRenata, vårt digitala journalprogram.

Samarbete kommer att ske med skolläkare, som kommer ca en gång i månaden.

Vi värdesätter din goda förmåga att arbeta både självständigt och i team vilket förutsätter trygghet och flexibilitet. Stor vikt läggs vid erfarenhet och personlig lämplighet. Som skolsköterska arbetar du förebyggande och hälsofrämjande med hälsobesök och vaccinationer utifrån basprogram, planerad och öppen mottagning, deltagande i elevhälsoteam. Samverkan även med vårdnadshavare, socialtjänst och andra vårdenheter ingår.

Du har ett nära samarbete med rektor, biträdande rektor samt övriga inom elevhälsoteamet och ska tillsammans med dem driva och utveckla elevhälsoarbetet.

IES har en central elevhälsa där skolsköterskan blir inkluderad och får ta del av nätverksträffar och utbildning. Ledorden för skolan är tvåspråkighet, lugn lärmiljö och höga förväntningar.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta:

Rektor Damian Brunker damian.brunker.eskilstuna@engelska.se, eller

Verksamhetschef för elevhälsan IES Helena Lüning, helena.luning@engelska.se.Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan!

Sök gärna via denna länk;

https://engelskaskolan.workbuster.com/

Dela detta jobb

Logga
School Nurse

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB