halsojobb.se

Schemaspecialist

Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Schemaspecialist

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som schemaspecialist kommer du att stödja verksamheternas chefer och schemaansvariga i frågor rörande schemaläggning och bemanningsplanering, där målet är en optimal bemanning utifrån det behov som finns, arbetstidslagen och gällande kollektivavtal.

I arbetsuppgifterna ingår också att se över och optimera befintliga scheman. Du kommer att arbeta med målinriktat utvecklingsarbete, processorienterat och stödjande. Du kommer även planera för och genomföra utbildningar för chefer och schemaansvariga inom området schemaläggning och bemanningsplanering.

I rollen kan det även komma att ingå utbildningssamordning mellan våra olika verksamheter. Andra arbetsuppgifter inom området kan komma att bli aktuella.

KVALIFIKATIONER
Du har som lägst godkänd gymnasieutbildning. Du har flerårig erfarenhet av arbete med att lägga schema utifrån arbetstidslagar med goda resultat, samt goda kunskapar i Allmänna bestämmelser (AB). Du har erfarenhet av bemanningsplanering och optimering.

Erfarenhet och kunskap i Office programmet är ett krav. Högskoleutbildning samt utbildning och/eller erfarenhet av arbete inom Socialtjänsten eller HR är meriterande.
Utbildning, kunskap och/eller erfarenhet av systemet Time Care är mycket meriterande.

Som person är du analytisk, strukturerad, kommunikation och serviceinriktad. Du har personlig mognad och har förmåga samt vilja att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du uttrycker dig väl i svenska i tal och i skrift.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Schemaspecialist

Sollefteå Kommun