halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Vi söker nu två personlig assistenter till en brukare som bor centralt i Sävsjö. Du kommer att ingå i ett team med andra engagerade personlig assistenter som har brukarens behov i fokus. Arbetsdagen består till viss del av dubbelbemanning men främst ensamarbete.

Att arbeta inom Funktionshinderomsorgen i Sävsjö kommun innebär att utifrån Lagen om Stöd och Service till vissa funktionshindrade (LSS lagen) skapa möjlighet för brukaren att leva ett så fritt liv som möjligt. Våra personliga assistenter stödjer, vägleder och motiverar den enskilde i det dagliga livet i syfte att bibehålla och utveckla personens förmågor. Vi arbetar mycket aktivt för att stärka individens tilltro till sig själv samtidigt som vi ger en struktur och trygghet i vardagen.

Att vara anställd i Sävsjö kommun som personlig assistent kan innebära placering på fler än ett arbetsställe beroende på val av tjänstgöringsgrad.

För mer information: www.savsjo.se/

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär i stort att hjälpa våra brukare i vardagen med alla förekommande praktiska situationer och aktiviteter. Arbetsuppgifterna består bland annat av hjälp och stöttning under fritidsaktiviteter, med hemmets skötsel och den personliga omsorgen men också planering och dokumentation av insatsen.

I tjänsten ingår kvalitets- och utvecklingsarbete, samverkan med interna och externa aktörer samt samarbete kring gemensamma riktlinjer och mål för individen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är stresstålig och flexibel utifrån hur arbetspasset ser ut och vad brukaren behöver hjälp med. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är lyhörd, empatisk, positiv och har en personlig mognad. Vi önskar även att du besitter en förmåga att skapa trygghet och struktur genom att vara noggrann, och att du är en engagerad person som kan ta egna initiativ. Vi vill också att du är van vid att planera och dokumentera genomförandet av den insats som du utför.

Du har avslutat studier inom vård och omsorg. Alternativt innehar du erfarenhet eller utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.

B-körkort för manuell växel är ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema. Tjänsterna omfattar schema med dag, kväll och/eller natt samt helgtjänstgöring.
Tillträde: 2022-03-01
Antal platser: 2

Kontaktpersoner

Ricky Alexandersson
Enhetschef
Telefon: 0382-15431
E-post: ricky.alexandersson@ savsjo.se

Anette Karlsson
Kommunal
Telefon: 0382-152 82
E-post: anette.b.karlsson@ kommunal.se
 

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Logo

Sävsjö kommun söker två personliga assistenter

Företag Sävsjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-03-09

Ansök nu

Dela detta jobb