halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Vill du ha ett spännande, omväxlande och uppskattat sommarjobb där du får möjlighet att växa i din roll som sjuksköterska? Då är du välkommen att söka sommarjobb hos oss i hälso- och sjukvårdsteamet!

Vi erbjuder dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra verksamheter. Inför sommaren 2022 rekryterar vi vikarierar med stora möjligheter till timvikariat, förlängning och tillsvidareanställning. Vi erbjuder alla heltid!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom hälso- och sjukvården arbetar du brett inom hela socialförvaltningens verksamheter. Här får du möjlighet att arbeta inom såväl hemsjukvård, i särskilt boende och ordinärt boende som inom funktionshinderomsorg och socialpsykiatrin.

I arbetsuppgifterna ingår bedömning av den enskildes tillstånd och åtgärdsinsatser. Du kommer också ansvara för läkemedelshantering, sårvård och infusionsbehandlingar. Uppdraget innebär såväl förebyggande arbete som palliativ vård.

Du kommer samverka i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Internt kommer du ha löpande kontakt med omvårdnadspersonal, rehabpersonal och biståndshandläggare.

Kvalifikationer

För att arbeta som sommarvikarie inom hälso-och sjukvården ser vi att du antingen är legitimerad sjuksköterska eller att du har påbörjat studier inom området. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i Procapita, Pulsen Combine och Cosmic.

Som person är du ansvarsfull, har god samarbetsförmåga samt är flexibel. Eftersom du kommer ha mycket kontakter i arbetet är det viktigt att du har ett gott bemötande.

Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-31

Logo

Sävsjö kommun söker sjuksköterskor till sommarvikariat

Företag Sävsjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb